Vacatures online marketing

Wat doet in2search?

in2search begeleidt ruim 80 bedrijven en instellingen met het realiseren van hun online marketing doelstellingen. Dit doen we met een compact team van ervaren Online Marketing Specialisten. in2search groeit hard. Bestaande opdrachtgevers worden blij van onze professionele en flexibele aanpak, waar gezamenlijk ondernemen centraal staat. Potentiële klanten weten in2search puur te vinden op basis van aanbevelingen van derden. Groei is niet ons doel, mooi werk verzetten met gedreven collega’s en ambitieuze klanten wel.

Hoe is de werksfeer?

Ongedwongen en ambitieus. Je werkt in een klein en hecht team, er wordt snel geschakeld en we bieden alle flexibiliteit. We hebben de ambitie om een top speler te zijn in ons vakgebied. We doen dit met talentvolle mensen die plezier hebben in hun werk. Ook al zitten we met z’n allen in één werkruimte; ook buiten werktijd zien we elkaar graag. We hebben regelmatig een vrijdagmiddagborrel en teamuitjes. Neem voor een impressie van ons bedrijf ook een kijkje op onze Facebook pagina. Benieuwd naar onze werkomgeving? Neem een kijkje binnen.

Actuele vacatures

Op dit moment hebben wij onderstaande vacature(s):

Open sollicitatie

Ben jij net als ons gepassioneerd over digitale marketing en kunnen wij echt niet om jou heen? Stuur een open sollicitatie naar lennart@in2search.nl.